Πολιτική Αποστολών

Η αποστολή των παραγγελιών εντός Ελλάδος γίνεται με Speedex από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η παράδοση γίνεται στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Το κόστος αποστολής είναι 2,90€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για δυσπρόσιτη περιοχή. Η αποστολή των παραγγελιών προς το εξωτερικό εκτελούνται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη για την αξία του κόστους αποστολής.

 

Όλα τα πακέτα συσκευάζονται και τοποθετούνται με απόλυτη προσοχή και ασφάλεια. Κανένα προϊόν δεν αποστέλλεται χτυπημένο ή σε κατάσταση που προσδίδει υλική ζημιά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε ανοιχτό δέμα, χτυπημένο ή και κατεστραμμένο, παρακαλείσθε να μην το παραλάβετε, διότι η υπαιτιότητα είναι της εταιρείας μεταφοράς.

Σε περίπτωση παρόλα αυτά, που γίνει παραλαβή και διαπιστωθεί οποιαδήποτε υλική ζημιά, η ευθύνη είναι καθαρά του πελάτη.

ΚΑΜΙΑ ευθύνη δεν φέρει η εταιρεία μας, διότι κανένα προϊόν δεν φεύγει από τις αποθήκες μας πέραν της αρχικής και εργοστασιακής του κατάστασης.

 

Διαδικασία Αποστολής:

Την επόμενη εργάσιμη ημέρα το τμήμα πωλήσεων μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 11.00 αποστέλλονται αυθημερόν. Μέχρι το τέλος της ημέρας θα λάβετε email με τον αριθμό αποστολής ώστε να μπορείτε να το αναζητήσετε μέσα από την σελίδα της courier. Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο θα το παραλάβετε σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής του, με εξαίρεση τυχόν δυσπρόσιτες περιοχές. Εάν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο, τότε το τμήμα πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά για την ημερομηνία παράδοσης και αποστολής. Παραδόσεις - Αποστολές δεν γίνονται τις αργίες. Σε περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε το προϊόν σας Σάββατο, η επιπλέον χρέωση είναι 3,50€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

 

Η ομάδα του Grsix βρίσκεται στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Καλαθι αγορων

Το καλάθι σας είναι άδειο